11. kolo KSM-V, 15.- 17. 12. 2017 - sezóna 2017 / 2018

Zpět

TJ Náměšť nad Oslavou - HHK Velké Meziříčí B 7:1 (2:0;1:1;4:0)

Branky: Jiří Krčál, Tóth, Kohút, Miroslav Bednář, Kalhotka, Doležal, Kejda, asistence Kejda, Bulička, Němec, Špaček, Bednář, Vysloužil, Doležal, Kalhotka – Šoukal, asistence Střecha, Kudláček vyloučení 3:6, rozhodčí Miroslav Dvořák Michal Kašpar, 81 diváků, hráno na ZS v Náměšti nad Oslavou.

Hosté přijeli v deseti a do konce druhé třetiny odolávali nátlaku domácích. Hráli poměrně vyrovnanou partii, i když hostující brankář Šeba byl zaměstnán mnohem více, než jeho oponent na druhém konci kluziště Máj. Domácí mužstvo však hrálo pod svoje možnosti. Po rozmluvě v kabině před třetím dějstvím nastoupili jako vyměnění a během tří minut nasázeli soupeři tři branky. Hosté už nestačili tempu domácích a spíše jen bránili, ve 43. minutě dokonce střídali brankáře. Ten odolával střeleckým pokusům až do 55. minuty, kdy inkasoval z hole domácího kapitána Kejdy, který tímto uzavřel brankové skóre zápasu. Utkání bylo řízeno dvěma rozhodčími.

HC Zastávka - BK Zubři Bystřice nad Pernštejnem 3:6 (0:3;2:0;1:3)

Branky Kozárek, Šedý, Bednář, asistence: Jelínek, Bednář, Lesonický - Svoboda 2, Janda, Bednář, Ludvík, Jakeš, asistence Ludvík 2, Svoboda, Šimon 2, Peňáz, Musil 2, vyloučení: 7:3, využití 0:1, rozhodčí Dostál, Sibera, Pekárek, 50 diváků, hráno na ZS v Rosicích.

Domácí nastoupili do utkání jen s deseti hráči a celé utkání tahali za kratší konec. Hosté rozhodli o svém vítězství už v první třetině, kterou vyhráli 0:3. Domácí sice snížili ve druhé třetině na rozdíl jednoho gólu a vyhráli tak druhou třetinu 2:0, ale ve třetí třetině opět hosté odskočili na 2:5. Domácí stačili ještě snížit, ale hosté další brankou stanovili výsledek na konečných 3:6.

HC Spartak Velká Bíteš B - volno