12. kolo KSM-V, 5.- 7. 1. 2018 - sezóna 2017 / 2018

Zpět

HHK Velké Meziříčí B - BK Zubři Bystřice nad Pernštejnem 2:7 (1:3;1:3;0:1)

Branky: Chlubna, Libor Střecha, asistence Barák – Čejka, Ludvík, Škorpík, Musil, Kintr, Čejka, Jedlička, asistence Jan 2, Janda, Dudák, Bednář, Škorpík, Svoboda, Peňáz, vyloučení 5:8, využití 1:1, v oslabení 0:0, rozhodčí Mezlík, Nikola, Sibera, 48 diváků, hráno na ZS ve Velkém Meziříčí.

Celá první třetina vycházela favorizovaným Zubrům jako podle plánu, až dvě vteřiny před koncem korigoval domácí Chlubna na 1 : 3. A když po třech minutách druhé části snížil Libor Střecha na rozdíl jednoho gólu, začalo se utkání znovu dramatizovat. Ve 29. minutě ovšem hosté dvěma slepenými brankami zase odskočili svému soupeři ve skóre. Ve 37. minutě pak o osudu zápasu rozhodl Čejka. V závěrečné části pak už jenom potvrdil zasloužené vítězství Bystřice Jedlička.

HC Spartak Velká Bíteš B - HC Zastávka 3:4 pp (0:1;1:1;2:1)

Branky: Budín, Zelinka, Jiří Škoda, asistence Jiří Loukota - Koblížek, Bednář, Kozárek, Mikule, asistence Šedý, Kozárek, Gejdoš, Bednář, vyloučení 2:6, bez využití, rozhodčí: Dvořák, Fiksa, Krásný, 25 diváků, hráno na ZS ve Velké Bíteši.

Hosté do zápasu opět vletěli jako uragán, byli všude dříve než domácí a ti se jen ztěžka bránili. Domácí se mohli opět spolehnout na skvělého Škodu v brance, který s velkou jistotou likvidoval jednu šanci hostů za druhou. V první třetině ale nedosáhl na střelu Šedého, který využil chybné rozehrávky domácích. Ti se po deseti minutách také osmělili a jen tyčka zachránila hosty od vyrovnání. V poslední minutě měl na hokejce vyrovnání domácí Budín, ovšem znovu zazvonila jen tyčka. Druhá třetina už byla vyrovnanější, šance se střídali na obou stranách, ale hosté byli produktivnější. Opět po chybné rozehrávce skvěle vyřešili přečíslení a téměř do prázdné branky zvýšil na rozdíl dvou branek Kozárek. Do konce třetiny i domácí dokázali konečně skórovat, po další tyčce zapadla do branky střela Budína a skóre bylo zase těsné. Ve třetí třetině hosté polevili v napadání, ale přesto dokázali využít další chybu v rozehrávce a znovu odskočili na rozdíl dvou branek, což už se zdálo jako rozhodující krok ke třem bodům. Ale podobně jako v minulém zápase v Rosicích domácí nic nevzdali a po třech minutách snížil Zelinka. To ještě zbývalo ještě celých deset minut na případné vyrovnání. Domácí se snažili, ovšem i ve velkých příležitostech protlačit kotouč do hostující sítě nedokázali. Až při odvolání brankáře se dostali na dostřel branky, ale teprve Škoda střelou z nouze sedm sekund před koncem vyrovnal, když jeho střelu někdo z klubka hráčů těsně před brankářem ještě tečoval. V prodloužení jako první zahrozili domácí, ale ve druhém střídání už hosté využili mnohem lepší hry na kotouči a Mikule rozhodl o bodu navíc pro hosty.

TJ Náměšť nad Oslavou - volno