13. kolo KSM-V, 12.- 14. 1. 2018 - sezóna 2017 / 2018

Zpět

HC Zastávka - TJ Náměšť nad Oslavou 3:4 (0:1;0:1;3:2)

Branky: Gejdoš, Soběský, Bednář, asistence Provaz 2, Bednář, Stromecký, Jelínek, Gejdoš - Sklenář 3, Sázavský, asistence Krčál 2, Vysloužil 2, Bulička, Bednář, Tomáš Strnad, vyloučení 6:3, navíc Šedý a Soběský, (oba Zastávka) 10minut OT - Bednář (Náměšť) 5+20 minut OK, bez využití, rozhodčí Marek, Horký, Rampír, 35 diváků, hráno na ZS v Rosicích.

Ve vyrovnaném a dramatickém zápase vyhráli hosté brankou Sklenáře pět minut před koncem.

BK Zubři Bystřice nad Pernštejnem - HC Spartak Velká Bíteš B 10:4 (4:0;3:4;3:0)

Branky: Bednář 2, Marek Svoboda, Peňáz, Jakeš, Šimon, Mráz, Ludvík, Škorpík, Musil, asistence Mráz 2, Ludvík 2, Jan 2, Bednář 2, Mach, Svoboda Marek, Jakeš, Škorpík – údaje hostů nebyly v hlášení uvedeny, vyloučení 6:2, využití 1:0, rozhodčí Erat, Krásný, Štětina, 150 diváků, hráno na ZS Bystřice nad Pernštejnem.

Zubři se po delší pauze představili na domácím ledě před slušně zaplněnou tribunou. Od začátku utkání byli Zubři lépe hrajícím týmem, jako první se prosadil Svoboda, na 2:0 zvyšoval Peňáz. Zubři v první třetině byli lepší na puku a tak po pěkné akci se prosadil Bednář, který upravil skóre na 3:0. V předposlední minutě třetiny se ještě prosadil Jakeš a tak byl stav po úvodní třetině 4:0. Do druhé třetiny už Zubři nenastoupili v takovém tempu, jako do úvodní třetiny, naopak hosté měli více šancí oproti první třetině. Druhou třetinu Zubři prohráli 3:4, za Zubry se prosadil Šimon, Bednář a Mráz. Stav po druhé třetině byl 7:4. Ve třetí třetině hráli Zubři opět lépe, měli spoustu šancí, ale mnoho jich také neproměnili. Stav se měnil ve 47. minutě, kdy dával branku Ludvík, dále o minutu později skóroval Škorpík. Poslední branku dal pěknou střelou Musil a tak Zubři zaslouženě zvítězili na domácím ledě vysoko 10:4.

HHK Velké Meziříčí B - volno