17. kolo KSM-V, 9.- 11. 2. 2018 - sezóna 2017 / 2018

Zpět

BK Zubři Bystřice nad Pernštejnem - HHK Velké Meziříčí B 5:3 (1:3,1:0, 3:0)

Branky: Šimon 2, Marek Svoboda, Bednář, Ludvík, asistence Koželuh 2, Bednář, Kintr, Mráz, Peňáz, Musil – Kudláček 2, Vrána, asistence Střecha 2, Pokorný, Barák, vyloučení 3:8, využití 2:1, rozhodčí Mejzlík, Jeletz, Pova, 130 diváků, hráno na ZS v Bystřici nad Pernštejnem.

Zubři se opět po týdnu představili na domácím ledě před slušně zaplněnou tribunou. Do začátku utkání Zubři vstoupili dobře a hned ve 3. minutě vedli 1:0 po brance Svobody. Poté lehce polevili a hostům se podařilo otočit stav do konce třetiny na 1:3. Zubři měli velké množství šancí, ale bohužel je neproměňovali. Ve druhé třetině se prosadil pouze Bednář a snížil stav na 2:3. Ve třetí třetině vzali iniciativu utkání Zubři do svých rukou! Nejprve srovnal utkání na 3:3 v 44. minutě Ludvík. V 51. minutě dorazil puk do branky Šimon a převrátil vedení pro Zubry, na konečných 5:3 skóroval po druhé v utkání opět Šimon.

HC Zastávka HC - Spartak Velká Bíteš B 6:1 (1:0,4:0,1:1)

Branky: Jelínek 2, Lesonický 2, Gejdoš, Bednář, asistence Provaz 2, Šedý 2, Vyhnalík 2, Gejdoš, Kliner, Stromecký - Škoda, asistence Marek, vyloučení 6:6, využití 1:0, rozhodčí Dostál, Erat, Marek, 35 diváků, hráno na ZS v Rosicích.

Ve vyrovnané první třetině měli šance obě mužstva, ale brankáři obou týmů předváděli spolehlivý výkon. První branka padla až v předposlední minutě, kdy Jelínek tečoval střelu Vyhnalíka, a domácí vedli po první třetině 1:0. Druhá třetina vyzněla pro domácí hráče, kteří po brankách Gejdoše, Bednáře a dvakrát Lesonického vyhráli třetinu 4:0. A tak po dvou třetinách byl stav 5:0 pro domácí a o osudu zápasu prakticky rozhodnuto. Ve třetí třetině se zápas jen dohrával. Domácí proměnili Jelínkem přesilovku a zvýšili na 6:0, hosté až v závěru vstřelili svůj čestný úspěch. Autorem branky byl Škoda, který upravil na konečných 6:1. Do konce utkání se už na skóre nic nezměnilo a domácí si zaslouženě připsali tři body.

TJ Náměšť nad Oslavou - volno