3. kolo KSM-V, 20.- 22. 10. 2017 - sezóna 2017 / 2018

Zpět

HC Zastávka - TJ Náměšť nad Oslavou 3:6 (1:2;1:1;1:3)

Branky: Fišer 2, Jelínek, asistence Šedý, Jelínek, Koblížek, Lesonický - Kohút 2, Toth, Kejda, Bednář, Sázavský, asistence Pálka 2, Sklenář 2, Bednář, Strnad, Krčál, Fiala, Ošmera, Toth, vyloučení 7:7, využití 1:2, navíc TS (Náměšť) neproměněno, rozhodčí Sibera, Erat, Horký, 80 diváků, hráno na ZS v Rosicích.

Ve vyrovnaném utkání byli šťastnější hosté díky lepší koncovce a výbornému Májovi v brance. Vedení se sice ujali v přesilovce domácí, ale hosté taky vyrovnali v přesilovce, a jelikož do konce první třetiny proměnili ještě jednu šanci, vedli po první třetině 1:2. Ve druhé třetině se hrálo nahoru dolů a obě mužstva proměnila po jedné své šanci, a tak po dvou třetinách byl stav 2:3. Za zmínku stojí ještě neproměněná přesilovka 5 na 3 domácích. Třetí třetina začala náporem domácích, ale pak přišlo jejich dvojnásobné vyloučení a hosté svou šanci využili a proměněnou přesilovkou 5 na 3 tak odskočili na 2:4. Pak ještě dvěma brankami po sobě rozhodli utkání ve svůj prospěch. Domácí už stačili jen snížit na konečných 3:6.

BK Zubři Bystřice n. P. - HC Spartak Velká Bíteš B 6:2 (4:0;1:1;1:1)

Branky: Škorpík, Bednář, Peňáz, Ludvík, Šimon, Koželuh, asistence Peňáz 2, Bednář 2, Janda, Šimon, Kintr. Čejka – Rozmahel 2, Burian, Zelinka, Vyloučení:3:4, využití:1:1, rozhodčí Čurila, Kouba, Kašpar, 150 diváků, hráno na ZS Bystřice nad Pernštejnem.

První domácí utkání Zubrů se odehrálo před slušně zaplněným stadionem. Od začátku utkání byli Zubři lépe hrajícím týmem, kdy se jako první prosadil Škorpík, na 2:0 zvyšoval Bednář. Zubři v první třetině byli nadále lepší na puku a po pěkné akci se prosadil Peňáz na 3:0. V poslední minutě třetiny se ještě prosadil Ludvík a tak byl stav po úvodní třetině 4:0. Do druhé třetiny už Zubři nenastoupili v takovém tempu, jako do úvodní třetiny, hosté měli spoustu šancí oproti první třetině, ale ty vychytal domácí brankář.  Po chybě hostů se přidal pátou branku Šimon, poté se prosadili také hosté, a tak byl stav po druhé třetině 5:1. Ve třetí třetině se hrál podobný hokej jako v té druhé, Zubři měli spoustu šancí, ale mnoho jich neproměnili, prosadil se až v přesilové hře Koželuh. Domácí Zubři inkasovali v závěru ještě jednu branku, přesto zaslouženě zvítězili 6:2.

HHK Velké Meziříčí B – volno