11. kolo KSM-V, 14. 12. - 16. 12. 2018 - sezóna 2018 / 2019

Zpět

HC Zastávka - HC Spartak Velká Bíteš B 7:0 (3:0;3:0;1:0)

Branky Šedý 2, Bednář 2, Provaz, Jambor, Gejdoš,  asistence Stromecký 2, Lesonický, Šedý, Provaz, Soběský, Jambor, Fišer, Fiala, vyloučení 4:6, využití 2:0, rozhodčí Sobotka, Erat, Pekárek, 20 diváků, hráno na ZS v Rosicích.

Domácí se ujali vedení v 7. minutě brankou Provaze po přihrávkách Lesonického a Šedého. V 15. minutě vstřelil druhou branku domácích Jambor, když přebruslil hostujícího obránce a zavěsil. V čase 19:59 se podařilo využít přesilovku Šedému (asistence Provaz a Stromecký) a tím uzavřít skóre na 3:0 po první třetině. Ve třetí minutě druhé třetiny zvýšil Bednář  na 4:0 a hosté vystřídali brankáře. Domácí pokračovali v nátlakové hře a do konce třetiny přidali ještě dvě branky. Střelci byli Gejdoš (asistence Soběský) a Bednář (asistence Stromecký a Jambor), a tak byl stav po dvou třetinách 6:0. Třetí třetina se už jen dohrávala. Domácí se ještě jednou prosadili, když využili Šedým přesilovku, ve které po kombinaci s Fišerem a Fialou upravil na konečných 7:0. Hosté se sice snažili vymazat nulu domácímu Ševčíkovi, ale ten jim to svým vynikajícím výkonem nedovolil.

TJ Náměšť - BK Zubři Bystřice n. P. 2:6 (0:2;1:2;1:2)

Branky Miroslav Bednář, Ošmera, asistence Jiří Krčál, Bauer - Škorpík 2, Pavelka, Musil, Ludvík, Čermák, asistence Jan 2, rozhodčí Fiksa, Balcar, Hájek, 90 diváků, hráno na ZS v Náměšti nad Oslavou.

Domácí nastoupili v pozměněné sestavě a bylo to znát. Přítomní diváci nemohli pochopit, jestli už slavili silvestra, nebo si mysleli, že se nemůže nic stát, protože to přece zvládnou. Nebýt v brance domácích brankář Máj, mohl být výsledek ještě horší. Všichni diváci měli dojem, že se přišli podívat na jiné mužstvo. Domácí ještě v první třetině drželi krok, další dvě třetiny však už byly v režii hostů, kteří naprosto zaslouženě zvítězili. Domácí hokejisté by si měli uvědomit, že hokej hrají hlavně pro diváky, které tentokrát rozhodně vůbec nepotěšili. Jejich předvedená hra nebyla na úrovni, na jakou jsou u tohoto mužstva zvyklí.

HHK Velké Meziříčí B – volno