16. kolo KSM-V, 1. - 3. 2. 2019 - sezóna 2018 / 2019

Zpět

HC Spartak Velká Bíteš B - HC Zastávka 0:6 (0:2;0:2;0:2)

Branky Bednář 3, Fišer, Kozárek, Šedý, asistence Gejdoš 3, Kozárek 2, Fišer, Šedý, Provaz, vyloučení 7:7, bez využití, v oslabení 0:2, rozhodčí Fiksa, Balcar, Krásný, 50 diváků, hráno za ZS ve Velké Bíteši.

Hosté v roli favorita neponechali nic náhodě, ovšem prvních patnáct minut první třetiny jim byli domácí více než vyrovnaným soupeřem. Pak přišel nečekaný zkrat v přesilové hře a velké hrubky v obraně, hosté se tak vcelku snadno dostali do dvoubrankového vedení. To domácí zaskočilo, hosty uklidnilo, a od té doby to byl ze strany hostů klidný zápas. Ve druhé třetině sice domácí párkrát zahrozili, ale jejich pokusy většinou ani netrefily branku, a nebo je s velkým klidem zlikvidoval brankář hostů. Opět stačily hostům dvě povedené akce a po dvou třetinách vedli již o čtyři branky. Nápor domácích se v poslední třetině nekonal, naopak hosté kontrolovali průběh a dvěma brankami čtyři minuty před koncem uzavřeli skóre, a ještě pomohli svému brankáři s udržením nuly. Další prohra domácích zřejmě definitivně uzavřela jejich šance na případné play-off.

BK Zubři Bystřice n. P. - TJ Náměšť nad Oslavou 2:5 (0:4;1:1;1:0)

Branky Ludvík, Musil, asistence Hejtmánek, Škorpík, Bednář - Enrico Krčál 2, Janoušek, Jiří Krčál, Bulička, asistence Špaček, Lainka, Martin Strnad, Tomáš Strnad, Bulička, vyloučení 13:15, střely na branku 45:39, rozhodčí Fiksa, Štětina, Berger, 120 diváků, hráno na ZS v Bystřici.

Zubři nastoupili do utkání velice špatně a hned v 5. minutě šli do vedení hosté. V 10. minutě zvýšili hosté na 0:2, do konce první třetiny ještě přidali dvě branky a do kabin se šlo za nepříznivého stavu 0:4. Do druhé třetiny nastoupili Zubři už mnohem lépe než do první. Ve 22. minutě po pěkné kombinaci snížil stav na 1:4 Ludvík. Bohužel pro Zubry hned ve 23. minutě po chybě domácích se dostali hosté do úniku a po faulu bylo nařízeno trestné střílení, které hosté proměnili. Zubři hosty přehrávali, dostali se i do přesilových her 5 na 3, ale bohužel branka z toho nepadla a tak po druhé třetině byl stav 1:5. Ve třetí třetině byla hra vyrovnaná, ale bohužel byla kouskována častými vyloučeními. Zubři dali v poslední minutě ještě branku z hole Musila a tak utkání skončilo 2:5. Zubry může mrzet velice špatná první třetina, jinak bylo utkání vyrovnané!

HHK Velké Meziříčí B - volno