19. kolo KSM-V, 22. - 24. 2. 2019 - sezóna 2018 / 2019

Zpět

BK Zubři Bystřice n. P. – HHK Velké Meziříčí B 4:6 (1:0;0:3;3:3)

Branky Šimon, Ludvík, Škorpík, Bednář, asistence Ludvík 2, Klíma 2, Kintr, Musil, Marek Svoboda, Peňáz, Šimon – Dominik Bednář 2, Dundálek, Štěpánek, Šoukal, Kudláček, asistence Karásek, Doležal, Dundálek, Burian 2, Kudláček 2, Smejkal, vyloučení 3:4, rozhodčí Fiksa, Balcar, 120 diváků, hráno na ZS v Bystřici nad Pernštejnem.

Zubři do utkání vstoupili o něco lépe a hned v 8. minutě vedli po brance Šimona. Poté byla hra opatrná a do konce třetiny zůstal stav 1:0. Do druhé třetiny Zubři nenastoupili vůbec dobře a po třech chybách dali hosté tři branky a otočili stav na 1:3. Do třetí třetiny nastoupili zubři jako vyměnění! Doslova vlétli na soupeře, ve 45. minutě snížili na 2:3, když po pěkné akci dorazil Škorpík, následně ve 47. minutě srovnal stav utkání na 3:3 Ludvík. Ve 48. minutě po pěkné akci šli Zubři do vedení po brance Bednáře. Hosté se dostali do úniku v 53. minutě a po chybě Zubrů srovnali. V 54. minutě nahodili hosté zpoza branky kotouč a se štěstím se odrazil do branky - 4:5. Poté dostali ještě Zubři soupeře pod tlak, ale brankou to neskončilo. Ještě v čase 59:59 se podařilo hostům dopravit puk do prázdné branky a upravit tak výsledek na konečných 4:6.

TJ Náměšť nad Oslavou - HC Zastávka 6:2 (2:0;2:1;2:1)

Branky Miroslav Bednář 3, Bauer, Enrico Krčál, Sklenář, asistence Janoušek 2, Bednář, Pálka, Michal Sázavský, Bauer, Ošmera, Jiří Krčál, Miroslav Strnad - Soběský, Provaz, asistence Šedý 2, Lesonický 2, vyloučení 6:5, navíc hosté 10 minut OT, rozhodčí Mejzlík, Vojtěch, Jančí, 100 diváků, hráno na ZS v Náměšti nad Oslavou.

V posledním  utkání v základní skupině v Náměšti se domácí hokejisté moc nevytáhli. Jejich hra postrádala souhru, kombinace vázla a pro diváka postrádala ten správný náboj. Bylo to také asi tím, že jednotlivé pětky byly trochu netradičně poskládány. I tak ale hostující hokejisty přehráli a zaslouženě zvítězili, vzadu to jistil domácí brankář Máj, který podal svůj obvyklý výkon. Ten pravý hokejový boj však nastane až v nadstavbové části soutěže, diváci v Náměšti se již určitě těší.

HC Spartak Velká Bíteš B - volno