5. kolo KSM-V, 2.- 4. 11. 2018 - sezóna 2018 / 2019

Zpět

BK Zubři Bystřice n. P. - HC Zastávka 2:7 (0:2;1:4;1:1)

Branky: Marek Svoboda, Ludvík, asistence Mráz, Ludvík, Čejka, Marek Svoboda – Mikule 2, Šedý 2, Kozárek, Bednář, Stromecký, asistence Stromecký 2, Švestka, Fiala, Gejdoš, Provaz, Šedý, Soběský, Bednář, rozhodčí Fiksa, Berger, Balcar, 120 diváků, hráno na ZS v Bystřici nad Pernštejnem.

Domácí nastoupili do utkání velice špatně a v tomto duchu se nesl takřka celý vývoj utkání. O úvodní branku  utkání se postarali hosté, druhou branku rovněž vstřelili hosté a tak i skončila první třetina - 0:2. Ve druhé třetině Zubři nepředváděli vůbec dobrý výkon. Sice se Zubrům podařilo snížit na 1:3, ale poté opět hosté trestali chyby Zubrů a odskočili na konci třetiny už na 1:6.  Ve třetí třetině už byla hra vyrovnanější, avšak na zázrak v podobě obratu se nekonal, třetí třetina skončila 1:1. Celkový stav utkání nakonec vyzněl 2:7 pro hosty. Do příštího utkání se musí Zubři zamyslet a ukázat se v mnohem lepším světle!

HC Spartak Velká Bíteš - B HHK Velké Meziříčí B 0:5 (0:1;0:2;0:2)

Branky: Tomáš Střecha 2, Chlubna 2, Kudláček, asistence Libor Střecha 2, Barák, Kudláček, Štěpánek, Pokorný, vyloučení 6:3, bez využití, rozhodčí Pekárek, Erat, Mareček, 36 diváků, hráno na ZS ve Velké Bíteši.

Vcelku jednoznačný průběh mělo derby mezi Velkou Bíteší a Velkým Meziříčím. Domácí za tři zápasy nezískali ani bod a vstřelili pouhopouhé dvě branky, a lepší to nebylo ani tentokrát. Hosté byli od začátku rychlejší, důraznější a především hladovější po úspěchu. První branku hostů vstřelil skvěle hrající Tomáš Střecha, který svižnou střelou pod beton nedal domácímu brankáři šanci. Další velké příležitosti už hosté nevyužili a tak první třetina skončila pouze jednobrankovým rozdílem. Druhá třetina začala vyrovnaněji, ale opět přišly hrubé chyby domácích hráčů, které hosté trestali. Nejdříve Chlubna a po něm opět Tomáš Střecha určili tříbrankový rozdíl po druhé třetině. Domácí tu a tam zahrozili, bohužel brankáře hostů se jim překonat nepodařilo a nebo stála v cestě tyč. Ve třetí třetině se trošku přiostřilo a bylo rozdáno několik menších trestů, na výsledek to ale vliv nemělo. Spíše naopak si hosté ještě o dvě branky vylepšili skóre a zcela zaslouženě si odvezli všechny body.

TJ Náměšť nad Oslavou – volno