7. kolo KSM-V, 16.- 18. 11. 2018 - sezóna 2018 / 2019

Zpět

TJ Náměšť nad Oslavou - HC Spartak Velká Bíteš B 8:0 (3:0;3:0;2:0)

Branky: Bulička 3, Kejda 2, Bauer, Doležal, Jiří Krčál, asistence: Bauer4, Bulička2, Němec2, Kejda, vyloučení 4:5, rozhodčí Fiksa, Berger, Balcar, 80 diváků, hráno na ZS v Náměšti nad Oslavou.

Hosté z Bíteše přijeli s deseti hráči a hned v úvodu utkání bylo vidět, že na domácí nestačí. Ti nastoupili v plné sestavě a hned v úvodu hosty tlačili do jejich obraného pásma. Brankář hostí byl neustále zaměstnáván a díky jemu hosté drželi přijatelný výsledek první třetiny. S přibývajícím časem narůstalo skóre na účtu hostů. Sporadické útoky hostí likvidoval s přehledem domácí brankář Mája, přes veškerou snahu hostů se jim nepodařilo dostat puk za jeho záda. Obraz hry se neměnil po celou dobu utkání a tak hosté odjeli z Náměště s celkem přijatelným výsledkem. Je nutno vyzvednout výkon druhé útočné formace domácích, která se podílela na sedmi brankách do sítě hostujícího týmu. Zvláště povedené utkání odehrál Pavel Bulička, který se podílel na celkové bilanci domácího mužstva třemi brankami a dvěma asistencemi.

HC Zastávka - HHK Velké Meziříčí B 4:5 po samostatných nájezdech (0:1;1:2;3:1)

Branky: Lesonický 2, Šedý, Stromecký, asistence Burian, Kozárek, Fiala, Šedý - Štěpánek, Šoukal, Chlubna, Smejkal, asistence Střecha 3, Pokorný, Štěpánek 2, Burian, rozhodující nájezd Kudláček, vyloučení 5:4, využití 0:2, rozhodčí Sibera, Dvořák, Mezlík, 30 diváků, hráno na ZS v Rosicích.

Od začátku utkání se hosté prezentovali sebevědomým výkonem, dobře bruslili, aktivně napadali a nedávali domácím prostor k jejich hře. V 10. minutě se dostali Štěpánkem do vedení a první třetinu vyhráli 0:1. Druhá třetina se nesla ve stejném duchu. Domácí se nemohli dostat do tempa, naopak hosté byli vždy o krok vpředu, a když jim domácí nabídli svou nedisciplinovaností minutovou přesilovku 5:3, tak jí nepohrdli. Autorem branky byl Šoukal. Minutu na to se prosadil Chlubna a hosté vedli 0:3. Domácí hráli v útlumu a hosté kralovali. Až dvě minuty před koncem třetiny se prosadil Lesonický a snížil na 1:3. Tak skončila druhá třetina. Ve třetí třetině nic nenasvědčovalo na změnu. Hosté si svou aktivní hrou vytvářeli šance a jen díky Vybíralovi v domácí brance žádnou neproměnili. V polovině třetiny se přece jen domácí probudili. Vytvořili si tlak a výsledkem byla branka Šedého na 2:3. Hosté odpověděli bleskově využitou přesilovkou a Smejkal jim vrátil dvoubrankové vedení. Domácí to nevzdali a po brankách Lesonického a Stromeckého vyrovnali na 4:4. Tento stav vydržel až do konce třetí třetiny. Za zmínku stojí vstřelena branka hostů, naštěstí pro domácí a bohužel pro hosty padla až po zaznění sirény. V prodloužení branka nepadla, i když hosté hráli přesilovku při vyloučení Soběského. Domácí se ubránili a tak o zisku druhého bodu rozhodly nájezdy. V nich rozhodl o spravedlivém rozdělení bodů hostující Kudláček.

BK Zubři Bystřice n. P.  – volno