3. kolo - sezóna 2006 / 2007

Zpět

HC Spartak Velká Bíteš "B" - HC Veverská Bitýška 4:1 (2:0, 0:1, 2:0)

Dohrávka utkání číslo 111 ze dne 18.11. Utkání bylo odehráno na ZS Velká Bíteš dne 26.12 se začátkem v 19:30.
Do úvodu dohrávky vstoupila obě družstva s velkým nasazením a odhodláním porazit soupeře. Hosté malinko unavení z předchozího dne, kdy porazili družstvo Vatína. Domácím vyšel vstup do utkání, když nejlepší hráč domácích Pohl vsítil první branku. Hosté nedokázali využít v první třetině nabídnuté přesilovky a tak v oslabení proháčkoval domácí obránce Dačev hřiště a s velkým štěstím umístnil kotouč těsně před koncem první třetiny za záda gólmana.
Po výměně stran Veverská Bitýška často uzamykala na delší dobu v obranné třetině domácí, avšak nedokázala vyložených šancí využít ve svůj prospěch. Po jedné ze "zámků" padla po střele od modré a dorážce Hofírka i první branka hostů.
Třetí třetina byla ve znamení spousty vyloučení. Domácí nepotrestali přesilovku pět na tři a v zápětí do oslabení vklouzli sami. I v tomto oslabení dokázali využít nepozornosti hostů a ve vlastním oslabení vsítili třetí branku, což nahlodalo sebevědomí hostů. I přes závěrečný nápor hostů Spartak dokázal upravit skóre na konečných 4:1.
Nejlepšími hráči hostů byli Živný Přemysl, který ve spolupráci s Václavem často kochali oko diváka svými hokejovými kousky.

HC Spartak Velká Bíteš B
branka (asistence)
Pohl 3+0
Dačev 1+1

HC Veverská Bitýška
branka (asistence)
Hofírek

Vyloučení: 10:11 (V.Bitýška 2+10 Skalník)
Rozhodčí: Fiksa, Kabela
Diváků: 40

HC Slavkovice - SK Mostiště 8 : 3 (3:1, 3:1, 2:1)

Hosté přijeli jen s torzem základní sestavy a ve značně improvizovaných formacích začali dost opatrně. Slavkovičtí brzy poznali, že tentokrát proti nim nestojí loňský mostišťský válec, zefektivnili napadání a vcelku snadno si vypracovali bezpečný náskok. Mostišťští hráči často chybovali v rozehrávce, na větším kluzišti měli problémy s vyvezením puku z vlastního obranného pásma a čipernější soupeř tentokrát dokázal jejich chyby trestat. Až v polovině utkání hosté na chvíli zvedli hlavy, snížili na 4:2, ovšem při vlastní přesilovce po dalších dvou kiksech inkasovali popáté a další komplikace už domácí nepřipustili.

Branky SK Mostiště : Syrový (Josef Svoboda), Václav Krejčí st. (Syrový, Josef Svoboda), Syrový (Kousal)

Vyloučení 7:5, využití 3:2, v oslabení 1:0

Polná - Křižanov 8:3 (2:0, 4:1, 2:2)

góly za Polnou: Horák 3x, Šustr 2x, Kölbl, Čermák, Havlíček
góly za Křižanov: Veselý 2x, Dvořák

vyloučení: 11:10
rozhodčí: Maloušek a Rozmahel

Utkání se hrálo na ZS ve Velké Bíteši. Polná byla od začátku utkání aktivnější a vytvářela si více brankových situací . Hosté se spoléhali na brejky. Ve slušném utkání zaslouženě zvítězila Polná. Nejlepší hráči Polné: Vomela a Jakoubek.

Řečice - Vatín 4:4

Podrobnosti nehlášeny ...

Měřín - Netín 2:5

Podrobnosti nehlášeny ...