12. kolo - sezóna 2006 / 2007

Zpět

Veverská Bitýška - Spartak Velká Bíteš B 5:1

Podrobnosti nehlášeny ...

SK Mostiště - HC Slavkovice 5:2 (3:0, 1:1, 1:1)

Domácí začali aktivněji, vynutili si poměrně zřetelnou územní převahu, ale do větších šancí je dobře organizovaná obrana soupeře moc nepouštěla. Až v sedmé minutě se na chvíli uvolnil Freibauer a po jeho bezchybném zakončení se mostišťský celek dostal do vedení. Následovala pasáž s nevyužitými přesilovkami na obou stranách, z nichž asi nejvíce upoutal moment, kdy v oslabení jeli dva slavkovičtí útočníci sami na domácího brankáře, aniž by svou akci zakončili. Když se hra začala pozvolna zklidňovat a vyrovnávat, připravil v sedmnácté minutě Kousal střeleckou pozici pro Vojtu Krejčího, který zvýšil mostišťské vedení. Ani hosté nenechávali soupeřovu obranu v klidu, ale jejich největší šanci zastavila tyčka domácí branky a necelou minutu před přestávkou inkasovali z hokejky Solaře potřetí.

Úvod druhé části nenasvědčoval žádné změně. Po pěti minutách prostrčil Freibauer puk na volného Vojtu Krejčího a bylo to už 4:0. Za chvíli hráli domácí další přesilovku, ale stejně jako ve všech předchozích případech, si při ní počínali dost zoufale. Nakonec po chybě ve středním pásmu skončil slavkovický protiútok faulem a z nařízeného trestného střílení zaznamenal Zdražil první branku hostů. Domácí nepochopitelně znervózněli. Po řadě vyloučení se dlouho museli bránit v oslabení, dvakrát dokonce jen ve třech, ale slavkovické útoky narážely na spolehlivého Prchala v domácí brance a tak už se ve druhé části skóre neměnilo.

Ve třetí třetině zpočátku čas rychle utíkal. Zdálo se, že domácí už si své vedení pohlídají, jenže v devětačtyřicáté minutě, nezvládli situaci kolem vhazování na obranné modré čáře a František Činčera v oslabení snížil. Žádné drama se však přece jen nekonalo. O minutu později, to už hráli slavkovičtí jen ve třech, zvýšil Solař opět na rozdíl tří branek. Pak už přidali domácí ke svému výkonu trošku zodpovědnosti a utkání dovedli do vítězného konce.

Branky SK Mostiště: Freibauer, Vojtěch Krejčí (Kousal), Solař (Kovář), Vojtěch Krejčí (Freibauer), Solař
Branky HC Slavkovice: Zdražil, František Činčera (Martin Dvořák)

Vyloučení: 7:15, navíc Solař (Mostiště) 10 minut osobní trest, Josef Svoboda (Mostiště) 5 minut plus osobní trest do konce utkání a v čase 27:05 proměnil Zdražil (Slavkovice) nařízené trestné střílení
Využití: 1:0
V oslabení: 0:2
Rozhodčí: Rosický a Sysel

HC Vatín - TJ Řečice 3:11 (2:2,1:6, 0:3)

Zápase se hrál 28. 1 .2007 na zimním stadionu ve Žďáře nad Sázavou. Lépe začali domácí když v 8. minutě se ujaly jednobrankového vedení, které vydrželo jen do 13.minuty. Do konce třetiny obě mužstva dala po jednom gólu. Začátek druhé třetiny patřil domácím, zvrat nastal v 5. minutě druhé třetiny kdy hosté vstřelily vyrovnávací gól a následně po chybách domácích zvýšily svůj náskok o pět gólů. V posledním dějství hosté svůj náskok zvýšily a tím si odvezli 2 cenné body.

HC Vatín:
Góly: Zídek, Novák, Zvolánek
Asistence: Hájek,Zídek,Žďánský

TJ Řečice:
Góly: Trejbal R. 4x, Kuchař 3x,Šustáček O. 2x, Trejbal P. 1x, Březina 1x
Asistence: Kuchař 4x, Trejbal R. 3x, Březina 1x, Kříž 1x

Vyloučení: 10:4 + Brůha (Řečice) 5 + OK
Rozhodčí: Hájek M., Majtner

SK Netín - TJ Jiskra Měřín 7:8

Podrobnosti nehlášeny ...

HC Sokol Křižanov - Slavoj Polná 6:5

Podrobnosti nehlášeny ...