13. kolo - sezóna 2006 / 2007

Zpět

HC Sokol Křižanov - Veverská Bitýška 2:17

Podrobnosti nehlášeny ...

Slavoj Polná - SK Netín 10:5 (2:3, 4:1, 4:1)

Utkání 13. kola OP LH ZR se hrálo na ZS ve Velké Bíteši. V úvodu utkání byli aktivnější hosté , kteří nastoupili s minimálním počtem hráčů a vytvořili si dvoubrankový náskok. Polná se rozehrávala pomalu a dvoubrankový náskok pouze vyrovnala . Výsledek 2:3 po první třetině odpovídal poměru sil na ledě. Vývoj utkání se začal měnit až ve druhé třetině , když Polná přidala na rychlosti a hráčům Netína začaly docházet síly. Netín sice náhodným gólem zvýšil na 2:4 , ale potom jejich obrana nestíhala a Polná čtyřmi góly v řadě otočila i skóre. V závěrečné třetině pokračovala převaha Polné až k výraznému vítězství.

Nejlepšími hráči Polné byl brankář Vomela a Peter Daniel.

Góly za Polnou: Horák 2x , Klíma 2x, Vlček 2x, Kölbl, Kliment,Šustr, Daniel
Góly za Netín: Havlis 2x, Dvořák , Beran, Kulílek

Rozhodčí: Fiksa a Velín
Vyloučení: 5:4

TJ Jiskra Měřín - HC Vatín 1:10

Podrobnosti nehlášeny ...

TJ Řečice - SK Mostiště 5:6 (0:4, 3:1, 2:1)

Utkání hrané před pěknou diváckou kulisou začalo pro domácí velmi špatně. Dobře bruslící hosté využili hrubých chyb v obraně domácích a již během první třetiny se snadno dostali do čtyř gólového vedení. Odhodlání Řečice udělat něco s výsledkem, zmrazil ještě více gól v úvodu druhé třetiny, který pohnul skórem již na hrozivých 0:5. Hra domácích se sice zlepšila, čehož výsledkem byla řada vyloučení hostujících hráčů, ale špatná koncovka nakonec připravila Řečici o všechny body. V závěru třetí třetiny sice dokázali snížit na 4:5, ale hned v následujícím střídání dali hosté nahozením zpoza branky náhodný šestý gól a snížení třicet vteřin před koncem na 5:6 přišlo již pozdě. Zejména díky první polovině utkání si hosté zaslouženě ze Žďáru odváží všechny body.

Branky TJ Řečice: Brůha (Petr Trejbal), Roman Trejbal (Březina), Vrbka (Roman Trejbal, Březina), Roman Trejbal, Březina (Kuchař)
Branky SK Mostiště: Pokorný (Václav Krejčí st.), Pokorný (Freibauer, Toman), Kousal, Vojtěch Krejčí (Smejkal, Radek Novák), Solař, Freibauer

Vyloučení: 6:8, navíc Brůha (Řečice) a Syrový (Mostiště) oba 10 minut osobní trest
Využití: 1:2
Rozhodčí: Kopeček, Zídek

HC Slavkovice - Spartak Velká Bíteš B 6:3 (2:1, 2:0, 2:2)

Utkání bylo odehráno na ZS ve Velké Bíteši v sobotu 3.2. 2007 ve 13:30. Utkání se pro domácí nevyvíjelo dobře, když v 0:19 dal branku Marek. Po obdržené brance se domácí začali více soustředit a vytvořili si tlak. Hostům se dařilo rušit hru jen za pomocí faulů. V čase 6:16 dal po nádherné kombinaci mezi Činčerou a hlavně Dvořákem gól Zdražil. Hra se dál ubírala ve sviženém tempu. V čase 15:44 dal po samostatné akci gól Dvořák. Do konce třetiny se nic podstatného nestatalo.

Na začátku druhé třetiny využil přesilovku Lhota, který po přihrávce Ptáčka a Polívky prostřelil vše co mu stálo v cestě. Po obdržené brance o sobě dali vědět útočníci hostů, jejichž průniky zastavovali domácí jen za cenu faulů. Kuriózní situace nastala, když chtěl domací Malec v oslabení vyhodit puk a ten skončil mezi diváky. Domácí šli do třech. Hosté však nabízenou přesilovku nedokázali využít. Po srovnání hráčů na ledě o sobě dal opět vědět Zdražil a v čase 30:21 po přihrávkách Činčery a Ptáčka zvýšil vedení na 4:1. Poté se hra vyrovnala a do konce druhé třetiny stojí za povšimnutí únik Zdražila v oslabení, kterému však stál v cestě brankář hostů a branková konstrukce.

Třetí třetina pokračovala v duchu těch předchozích. V čase 46:18 doplatili hosté na dvojnásobné vyloučení a Dvořák po přihrávce Malce pokořil hostující svatyni. V čase 49:32 opět v přesilové hře 5:4 mohl Dvořák po přihrávce Kabelky zvednout ruce po třetí. Ke konci utkání domácí polevili a nabídnutou šanci využili v čase 58:07 hostující Trnka a v 59:07 Pohl.

O výsledku utkání rozhodli domácí hlavně v přesilové hře, kdy vsítili 4 branky.

Branky domácí: Zdražil 2, Dvořák M. 3 a Lhota
Asistence domácí: Dvořák M., Činčera F. 2, Kabelka M. 1, Ptáček A. 2, Malec, Polívka M.

Branky hosté: Marek, Trnka, Pohl
Asistence hosté: Pohl, Tuček, Rozmahel, Dvořák

Vyloučení: 7:8
Využití: 4:0