16. kolo - sezóna 2006 / 2007

Zpět

Veverská Bitýška - TJ Řečice 6:10

Podrobnosti nehlášeny ...

HC Slavkovice - TJ Jiskra Měřín 9:0 (0:0, 5:0, 4:0)

Utkání začalo s mírným spožděním. V úvodu si domáci vytvořili několik příležitostí ke skórování, ale v konečné fázi jim chyběla přesnější muška. Gólem neskončila ani akce Zdražila, který hledal najíždějícího Činčeru F. před brankou. Ten však nedokázal trefit puk a tím ho zasunout do prázdné klece. Hosté měli také několik šancí, ale většinou jejich akce končily na obrancích Slavkovic, nebo nepřesnou přihrávkou. A tak skončila první třetina 0:0. Ve Žďáře se ledová plocha upravuje jen jednou a to po druhé třetině a proto bývá přestávka jen 5 min. Všechna mužstva to respektují jenom Měřín nikoli. Na pořvávání měřínských fanoušků tipu: "Proboha kam jsme to přijeli? ", "Ani tu nejezdí rolba! ", bych jim chtěl připomenout co se dělo při zápase Měřín : Slavkovice ve Velkém Mezeříčí, kdy Měřín z nějakého důvodu nezajistil časomíru a vedoucí družstva Měřína chtěl odehrát utkání v hrubém čase. Příště se vykašleme na domlouvání termínu utkání, kdy se to Měřínu hodí.
Hned v úvodu druhého dějství se trefil po přihrávce Hájka Činčera F. a tím ukončil čekání na gól. V 30:45 si tito hráči vyměnili role a skóre se měnilo po druhé. Za necelou 1/2 minutu se po vydařené akci Ptáčka a Mrkose trefil Kabelka. Tomu stačilo jen zvednout puk, aby přehodil ležícího strážce měřínské klece. Ve 33 min. se hosté dostali do brejku a řítili se na branku domácích. V cestě jim stál jen jeden obránce a brankář. Naštěstí pro domácí je opět zklamala jako už po několikáté přihrávka, a tak branku ani neohrozili. Po této akci se naplnilo přísloví: "Nedáš!" ... "Dostaneš!"
V 34:02 přihrál Lhota Kabelkovi. Ten svoji přihrávku nasměroval za branku hostů na Hájka, který využil své rychlosti a hbytosti k obkroužení měřínské branky a k následnému zasunutí puku do ní.V čase 36:25 si přisedl ke Zdražilovi na trestnou lavici Lhota a hosté hráli téměř 2 min. přesilovku 5:3. Nabízenou výhodu nedokázali využít a navíc v 38:33 navrátilec Lhota zvýšil na 5:0. Na této brance měli také podíl Mrkos a Činčera Z.
Na třetí třetinu hosté vyměnili brankáře. K jejich smůle bylo jeho první činností lovení puku z brány, když se trefil Polívka Z., kterého vybídl kapitán Zdražil. V čase 51:14 se blísknul parádním průnikem přes celé kluziště Zdražil a zvýšil skóre již na 7:0. O 90 sekund později se po střele Polívky M. nejlépe zorientoval Mrkos a svo pohotovou dorážkou upravil skóré na 8:0.V čase 58:52 si to Mrkos zopakoval. Tentokrát byl přihrávajícím hráčem Kabelka. I když to podle skóre nevypadá podali hosté bojovný výkon.

Branky domácí: Činčera F. (Hájek), Hájek (Činčera F.), Kabelka (Ptáček, Mrkos), Hájek (Kabelka, Lhota), Lhota (Mrkos, Činčera Z.), Polívka Z. (Zdražil), Zdražil, Mrkos (Polívka M.), Mrkos (Kabelka).
Vyloučení: 6:4 a Letmajer (Měřín) 10 min osobní trest.
Využití: 2:0
V oslabení: 1:0
Rozhodčí: Velín Říčan

Spartak Velká Bíteš B - Slavoj Polná 16:0

Podrobnosti nehlášeny ...

SK Mostiště - HC Sokol Křižanov 16:4 (5:1, 10:2, 1:1)

Domácí měli od začátku výraznou převahu a když se po pár minutách zkoncentrovali na hru, začalo skóre pravidelně narůstat. Ve druhé části naložili křižanovským dalších deset kousků a dovedli utkání ke svému prvnímu letošnímu dvoucifernému vítězství.

Branky SK Mostiště: Solař (Smejkal), Freibauer (Václav Krejčí st.), Zahradníček (Solař, Josef Svoboda), Freibauer (Toman, Václav Krejčí st.), Toman (Václav Krejčí st.), Radek Novák (Solař), Toman (Freibauer), Solař (Josef Svoboda, Smejkal), Toman (Freibauer), Freibauer, Toman (Václav Krejčí st.), Solař, Rössl (Freibauer, Toman), Freibauer (Rössl), Toman (Freibauer), Kovář (Josef Svoboda)
Branky HC Sokol Křižanov: Fiala (Štěpánek), Fiala (Širhal), Fiala, Štěpánek (Fiala)

Vyloučení: 2:5, navíc Syrový (Mostiště) osobní trest do konce utkání
Využití: 1:0
V oslabení: 0:1
Rozhodčí: Maloušek a Rosický

HC Vatín - SK Netín 11:4

Podrobnosti nehlášeny ...