17. kolo - sezóna 2006 / 2007

Zpět

HC Vatín - Veverská Bitýška 7:7 (1:1, 5:3, 1:3)

Utkání se hrálo na zimním stadionu ve Žďáře nad Sázavou, hosté přijeli s 9 hráči a 2 brankaře. Jednoho brankáře napsali do sestavy hráčů aby vůbec mohli začít hrát.Domácí začali lépe a a úvodní gól střelil Zídek.Hostům se podařilo vyrovnat. Ve druhé třetině domácí zvýšily svůj náskok na 4:1 ale po svých chybách třetina končila se stavem 6:4. Ve třetí třetině domácí hráči se nechaly unést fauly hostů a začaly jim tyto fauly oplácet čím došlo k mnoha vyloučením. Po mnoha zákrocích domácích obránců nařídil rozhodčí trestné střílení za stavu 7:6, které se podařilo Živnému proměnit. A tak si hosté odvezli bod.

HC Vatín: Zídek (Vránek), Sláma (Schneider), Schneider (Zídek), Sláma (Hušek), Hájek (Janda), Janda (Bednář), Sláma (Hájek)
HC Vev. Bitýška: Živný P. 4x, Hajný, Kučera, Skalník

Vyloučení: 13:12, HC Vatín 2x10 min + TH, HC Vev. Bitýška 2 x 10 min + TH
Rozhodčí: Fiksa, Velín

SK Netín - SK Mostiště 8:10 (2:3, 0:3, 6:4)

Při pohledu na poloprázdnou netínskou střídačku si zřejmě hosté zpočátku mysleli, že to půjde samo. Jenže zápasy s Netínem nebývají pro mostišťské nikdy jednoduché. Hosté poprvé vystřelili na netínskou branku až po čtyřech minutách a to už prohrávali. Pak si sice vynutili převahu, v osmé minutě Solař vyrovnal, ale v jejich defenzivě to pořád skřípalo. Netínští se dostávali do řady šancí, ale proměnili až tu z úvodu šestnácté minuty. Z vedení se však tentokrát radovali jen pár vteřin. Hosté zjednodušili koncovku a dvě trefy Vojty Krejčího znamenaly obrat ve skóre.
Ve druhé třetině už hráli hosté mnohem zodpovědněji a soupeře téměř k ničemu nepouštěli. Hned po přestávce zvýšil Syrový, pak Toman využil první mostišťskou přesilovku a když v sedmatřicáté minutě přidal Solař šestou branku, bylo v podstatě rozhodnuto.
V poslední části se na led vrátila lehkomyslnost z úvodu a skóre rychle narůstalo na obou stranách. Pětibrankový mostišťský náskok sice Netín v závěru lacino zredukoval, ale na vítězství hostů už to nic nezměnilo.

Branky SK Netín: Hrad (Juda), Juda, Dvořák (Hrad), Kutílek (Bradáč), Kutílek (J.Mejzlík), J.Mejzlík, Kutílek (Z.Mejzlík), J.Mejzlík (Kutílek)
Branky SK Mostiště: Solař (Josef Svoboda), Vojtěch Krejčí (Kousal), Vojtěch Krejčí (Václav Krejčí ml.), Syrový (Josef Svoboda), Toman (Zahradníček), Solař (Toman), Václav Krejčí ml. (Kousal), Syrový (Vojtěch Krejčí, Josef Svoboda), Simonides (Solař, Toman), Solař

Vyloučení: 3:2
Využití: 0:1
V oslabení: 1:0
Rozhodčí: Babák a Rosický

HC Sokol Křižanov - Spartak Velká Bíteš B 2:8

Podrobnosti nehlášeny ...

Polná - Slavkovice 3:7 (1:2, 0:4, 2:1)

Utkání 17. kola OP LH se odehrálo na ZS ve Velké Bíteši. Hrál se poměrně rychlý a slušný hokej. První třetina byla poměrně vyrovnaná. Ve druhé třetině byli lepší hosté a vytvořili si brankový náskok. V závěrečné třetině byli lepší domácí, ale neproměňováním šancí se připravili o lepší výsledek.

góly za Polnou: Čermák, Daniel, Šustr
góly za Slavkovice: Zdražil (Dvořák M.), Ptáček, Dvořák P. (Kabelka, Hájek), Hájek (Kabelka), Dvořák M. (Zdražil), Hájek (Kabelka, Ptáček), Hájek (Ptáček)

rozhodčí: OV SLH rozhodčí nenominoval - pískal rozhodčí z lidu !!
vyloučení: 3:2

TJ Jiskra Měřín - TJ Řečice 1:9

Podrobnosti nehlášeny ...