8. kolo - sezóna 2006 / 2007

Zpět

Veverská Bitýška - HC Vatín 4:2

Podrobnosti nehlášeny ...

SK Mostiště - SK Netín 9 : 1 (1:1, 4:0, 4:0)

Už po pár vteřinách domácí zbytečně chybovali, čehož Netín využil a z nastálého zmatku vstřelil vedoucí branku. Pak získal mostišťský celek zřetelnou převahu, ale proti houževnaté netínské obraně se jeho hráči jen těžko dostávali do šancí, a tak se vyrovnání dočkali až krátce před přestávkou, když se při hře čtyř proti čtyřem trefil po ledě Solař. Úvod druhé části už si domácí utéct nenechali. Hned v jednadvacáté minutě se trefil Pokorný a do netínské branky postupně padaly další puky. Hrálo se už zcela v mostišťské režii, hrstce netínských bojovníků rychle docházely síly a o výsledku bylo brzy rozhodnuto.

Branky SK Mostiště: Solař, Pokorný (Syrový), Václav Krejčí ml. (Václav Krejčí st.), Pokorný (Josef Svoboda, Syrový), Kovář (Kousal, Vojtěch Krejčí), Pokorný (Syrový), Syrový (Smejkal), Rössl (Simonides), Kousal (Vojtěch Krejčí)
Branky SK Netín: Pešek (Kutílek, Mejzlík Jaroslav)

Vyloučení: 5:6, navíc Slezák (Netín) 5 minut plus osobní trest do konce utkání
Využití: 1:0
Rozhodčí: Sysel a Michal Navrátil

HC Spartak Velká Bíteš "B" - HC Sokol Křižanov 6:5 (0:1, 4:2, 2:2)

Utkání číslo 138 bylo odehráno na ZS Velká Bíteš dne 22.12 se začátkem v 18:00.

Papírově silnější soupeř v první třetině težce podcenil sílu hostů. Po vzájemném oťukání vyrazili hosté na steč, kterou v první třetině korunoval po chybě střídání domácích obránců krásným zakončením Štěpánek.
Na druhou třetinu si domácí schovali největší brankový příděl a po střelách obránců doráželi útočníci za záda hostujícího brankaře. Tím otočili skóre ve svůj prospěch a do kabin odcházeli s náskokem jedné branky.
Závěrečná třetina se rozhodovala okolo 50té minuty, kdy domácí HC zvýšili náskok po dělovce z kruhu. Hosté z Křižanova ihned po vhazování odpověděli z hole Kotíka a vypadalo to na spravedlivou remízu. To by se však nesměl v poslední minutě rozjet z vlastní třetiny Pohl a další dělovkou z modré čáry potrestat první a také poslední nepozornost hostujícího brankaře.
Utkání se neslo v pohodové atmosféře přicházejících svátků a tomu odpovídali i tresty, kterých rozhodčí udělili poskromnu. Také oceňuji "hokejovou" hru obou celků, kteří svými výkony a zákroky dokázali, že je hokej především hra, která se hraje prvně hlavou a pak tělem.

HC Spartak Velká Bíteš B Čas, branka (asistence)
23. Pohl
31. Trnka
36. Dvořák M. (Coufal)
37. Pohl (Trnka)
49. Žák (Coufal)
60. Pohl (Káňa Z)

HC Sokol Křižanov Čas, branka (asistence)
16. Štěpánek (Foltýn)
25. Svoboda
31. Foltýn
42. Krátký (Štěpánek)
50. Kotík

Vyloučení: 2:3
Rozhodčí: Benčík, Ventruba
Diváků: 10

HC Slavkovice - Slavoj Polná 7:3

Domácí o výsledku rozhodli až ve třetí třetině kdy se jim podařilo vstřelit 4 branky. Musím vyzdvihnout výkon domácího Marka Zdražila který si v tetnto předvánoční čas nadělil hatrick a také brankáře Macha, který náš tým opravdu podržel.

Branky domácí: Činčera Zb. (Malec), Zdražil (Ptáček, Dvořák), Zdražil (Dvořák, Ptáček), Ptáček, Mrkos (Zdražil), Dvořák (Zdražil), Zdražil (Dvořák)
Branky hosté: Kolbel, Šustr, Daniel

Vyloučení: 6:4 bez využití
Rozhodčí: Brázda a Velín.

TJ Řečice - TJ Jiskra Měřín 12:3 (5:1, 4:0, 3:2)

Střelci a asistence:
Domácí: Kuchař 3, Šustáček O. 3, Vrbka 3, Brůha 2, Kříž P. 1
Asistence: Brůha 3, Trejbal Petr 3, Bříza 2, Kříž P. 2, Kuchař 2, Klement 1
Vyloučení: 14:10
Využití: 4:1
Oslabení 3 na 5. 1:0
Rozhodčí: Hájek, Fixa

Domácí převýšili hosty především střelecky.