9. kolo - sezóna 2006 / 2007

Zpět

TJ Jiskra Měřín - Veverská Bitýška 0:11

Podrobnosti nehlášeny ...

Slavoj Polná - TJ Řečice 2:10 (0:4,0:2,2:4)

góly za Polnou: Šerý (Kölbl), Šustr (Kölbl)
góly za Řečici: Kuchař 4x, Drdla 2x, Brůha 2x, Chrást a Šustáček

rozhodčí: Brázda a Fiksa
vyloučení: 6:4

Zápas se hrál na ZS ve Velké Bíteši. Další zápas , který odehrála Polná pouze "z povinnosti". Na začátku utkání se navíc hráči Řečice víc než na hokej zaměřili na několik likvidačních zákroků. Branky padaly až v závěru třetiny.
V dalším průběhu utkání se nic podstatného nezměnilo a čekalo se na závěrečnou sirénu.

HC Sokol Křižanov - HC Slavkovice 4:5

Podrobnosti nehlášeny ...

SK Netín - Spartak Velká Bíteš B 3:8

Podrobnosti nehlášeny ...

HC Vatín - SK Mostiště 2:4 (1:1, 1:1, 0:2)

V úvodních minutách byli více vidět domácí. Na mostišťských byla patrná nervozita a určité problémy s orientací na žďárském kluzišti. V sedmé minutě špatně střídali a vatínský Hušek v přesilovce otevřel skóre. Hosté o chvíli později svoji první přesilovku nevyužili, až v patnácté minutě, kdy po ošklivém krosčeku hráli opět v početní výhodě, Kousal parádní střelou zpoza obránce vyrovnal. O chvíli později ještě zazvonila tyčka vatínské branky, ale v první třetině už se stav neměnil.
Po změně stran začali opět lépe domácí. Hosté v přemíře útočné snahy nezvládali obranné úkoly a vatínským hráčům se tak nabízela řada šancí. Mostišťský brankář odolával do šestadvacáté minuty, kdy Janda opět poslal vatínské do vedení. Utkání se přehouplo do druhé poloviny a hrálo se stále častěji v obranném pásmu domácího mužstva. V končící třiatřicáté minutě složili vatínští obránci ve vyložené šanci Pokorného. Faulovaný hráč se sám ujal exekuce nařízeného trestného střílení a i na nekvalitním ledě dotáhl svoji kličku do úspěšné koncovky. Nerozhodný stav vydržel až do přestávky a ledová plocha se konečně dočkala úpravy.
V úvodu závěrečného dějství zaznamenal Pokorný třetí mostišťskou trefu a aktivitu hostů uťal až rozhodčí, který během necelých dvou minut poslal po kabaretních pádech domácích útočníků na trestnou lavici pět mostišťských hráčů. Více než čtyři minuty se hosté museli bránit ve třech, naštěstí soupeř v tu chvíli působil poněkud rozpačitě, a tak mostišťská branka hájená spolehlivým Prchalem už další pohromu nezažila. Nakonec ještě při dvojnásobném oslabení ujel Freibauer a po jeho akci Solař přidal do vatínské branky čtvrtý gól. Domácí se z utržené rány nějakou dobu vzpamatovávali, a tak soupeř vcelku bez problémů přečkal i zbytek svého dlouhého oslabení. Závěrečný vatínský nápor se pak tříštil o zodpovědnou obrannou hru hostů, kteří si tak ze Žďáru odvezli cenné dva bodíky.

Branky HC Vatín: Hušek (Bednář, Zídek), Janda (Miler)
Branky SK Mostiště: Kousal (Freibauer, Václav Krejčí ml.), Pokorný, Pokorný (Freibauer), Solař (Freibauer)

Vyloučení: 7:7, navíc Bednář (Vatín) a Pokorný (Mostiště) oba 10 minut osobní trest
Využití: 1:1, navíc v čase 32:53 Pokorný (Mostiště) proměnil nařízené trestné střílení
V oslabení: 0:1
Rozhodčí: Brázda a Hájek