6. kolo OP a 5. kolo OS - sezóna 2007 / 2008

Zpět

HC Sokol Křižanov - TJ Řečice 6:7 (2:1,2:4,2:2)

Branky za domácí Smílek 2, Navrátil, Štěpánek, Hudec, Jan Musil, asistence Navrátil 2, Falta, Krátký, Kotík, Štěpánek, za hosty Roman Trejbal 2, Kuchař 2, Oldřich Šustáček, Brůha, Drdla. Hráno na ZS ve V. Bíteši před 70 diváky.

Křižanov byl rovnocenným soupeřem, ale o konečném výsledku rozhodly dvě rychlébranky v poslední třetině. Domácím nepomohlo ani odvolání brankáře na poslední dvě minuty třetí třetiny. Křižanovu výborně zachytal brankář Nekvapil.

HC Slavkovice - TJ Náměšť n.Osl. 11:2 (4:1,5:1,2:0)

Branky za domácí Nedělka 3, Zdražil 2, Dvořák 2, Činčera 2, Malec, Kabelka, asistence Činčera 2, Kabelka 2, Mrkos 2, Nedělka, Malec, Hájek M., Polívka, za hosty Strnad 2, asistence Čada, vyloučení 9:11, hosté 10 min OT, využití 2:1, rozhodčí Koželuh, Zídek, hráno se na ZS ve Žďáru nad Sázavou.

Domácí byli od začátku lepším týmem o čemž přesvědčovali diváky hlavně v první a druhé třetině. Díky tomu, že neměl brankář hostí svůj den, vyhráli tak vysokým rozdílem

HC Veverská Bítýška - SK Mostiště 5:2 (3:0,1:1,1:1)

Branky HC Veverská Bitýška: Vacek, Obrdlík (Gejdoš), Skalník (Jurek), Živný, Vacek
Branky SK Mostiště: Kousal, Solař (Freibauer)
Vyloučení: 11:9, navíc Josef Svoboda a Syrový (oba Mostiště) oba 10 minut osobní trest a v čase 26:28 proměnili domácí nařízené trestné střílení
Využití: 0:1

Veverská Bitýška v úvodu přečkala několik velkých mostišťských šancí a pak mezi devátou až jedenáctou minutou trochu lacino získala rozhodující náskok. Dál už zkušené domácí mužstvo hrálo, co potřebovalo. Hostům rozhodně nelze upřít snahu, jenže když nedáváte branky, těžko můžete pomýšlet na úspěch. Navíc se mostišťské mužstvo po celý zápas nemohlo srovnat s trendem řízení, který nasadili rozhodčí. Vše vyvrcholilo v úvodu třetí části. To se jim podařilo snížit na rozdíl dvou branek a chvíli poté sudí neviděli zásah hokejkou, po němž se v obličeji mostišťského obránce objevila krev. Frustrovaní hosté se už nedokázali zkoncentrovat na hru, domácí brzy přidali gólovou pojistku a ve zbytečně nervózní atmosféře se utkání dovleklo do konce.

HC Vatín - HC Spartak Velká Bíteš 3:6 (2:3,1:0,0:3)

Branky za domácí Gryč  2, Pospíchal D., asistence Zídek 2, Volánek, za hosty Holík J. 2, Pohl 2, Trnka, Holík P., asistence Dvořák 2, Rouš L. 3, Trnka, vyloučení 14:10, z toho domácí  1x 10 min. OT, hosté 2x 5+20 min. OK, 1x 10 min. OT, využití 0:3, oslabení 0:1, rozhodčí Fiksa, Nedělka, hráno na ZS ve Žďáru n.S.

Domácí byli po dvě třetiny hostům vyrovnaným soupeřem a tomu odpovídal i výsledek 3:3 po druhé části hry. Ve třetí třetině však hosté třemi brankami dokonale změnili stav utkání a odvezli si oba body.


TJ Měřín - Slavoj Polná 2:3 (0:1,2:1,0:1)

Branky za domácí Navrátil, Šmejkal, za hosty Šustr 2 , Jakoubek, rozhodčí Rosický, Todorov, hráno na ZS ve V. Meziříčí