1. kolo OP - sezóna 2010 / 2011

Zpět

Skupina A

TJ Náměšť - TJ Šerkovice - utkání nedohráno pro poškození ochranného skla

HC Nedvědice B - HC Spartak V. Bíteš B - odloženo

HC Sokol Křižanov - SK Mostiště 3:11 (1:2;2:4;0:5)
Branky: David Komínek, Libor Malý, Opačitý, asistence Jakub Malý, Jindřich Mahel, Aleš Komínek - Toman 3, Slavík 3, Trčka, Pokorný, Solař, Musil, Syrový, asistence Svoboda 2, Homola, Smejkal, Slavík, Vojta Krejčí, Solař, Trčka, Pokorný, Šlapal, vyloučení 4:8, rozhodčí Fiksa, Maloušek, Musil, hráno na ZS ve V. Meziříčí.
V první třetině dokázali domácí udržet vyrovnané tempo, od druhé třetiny začali hosté dokazovat, že přiznávanou roli favorita dokáží naplnit a tak poslední třetina byla již zcela v jejich režii a konečný výsledek odpovídal poměru sil na hřišti.

Skupina B

SK Minerva Boskovice - HC Zastávka 4:2 (2:1,;1:1;1:0)
Branky: Soldán, Čupr Vondál, Hasoň, asistence Hasoň 2, Skřipský, Vondál, Krejčíř, Peša - Mareček, Kocourek, asistence Kocourek, Burian, Sedmík, rozhodčí Scheiner, Trmač, hráno na ZS v Boskovicích.
Utkání začalo poměrně nervózně, a teprve až po několika oboustranných vyloučeních došlo ke zklidnění hry. Na začátku závěrečné části hry odskočily Boskovice hostům o dvě branky a přes závěrečné power-play Zastávky si vítězství zaslouženě uhájili domácí hráči.

RH Centrum Brno - HLC Bulldogs Brno 1:1 (0:0;1:0;0:1)
Branky: Hradil, asistence Kinzel - Šebor, asistence Marčík, vyloučeni 7:6, bez využití, rozhodčí Knot, Chovanec, Zavadil, hráno na ZS HDM Brno
Utkání bylo hráno na velmi slušné úrovni se spoustou šancí na obou stranách, když především vynikali oba brankáři. Remíza byla prakticky vítězstvím hráčů hostujícího týmu, kteří také po skončení utkání náležitě projevovali radost.

HC Veverská BItýška - Tatran Hrušky 15:1 (4:0;6:1;5:0)
Branky: Kadlec 4, Žofka 4, Blecha 2, P. Živný, Slanina, Hofírek, Vacek, Petr Hakl, asistence P. Živný 4, Vacek 3, Živný V. 2, Blecha 2, Hakl Petr 2, Sokolovskij, Hajný - Zela, asistence Florian, vyloučení 2:2, využití 1:0. diváků 25, rozhodčí Szendiuch, Bartoněk, Coufal, hráno na ZS v Rosicích u Brna.
Domácí prvních deset minut zkoumali sílu a kvality soupeře a nevyužili nejméně tři vyložené šance. Jakmile ale vstřelili úvodní branku, uklidnili se a brankostroj vypukl naplno. Obzvlášť přesnou mušku měli obránci Kadlec a Žofka, kteří se do listiny střelců zapsali oba hned čtyřikrát, což na tomto postu nebývá úplně obvyklé. Hosté přijeli jen se dvěma pětkami a nehráli zrovna v rukavičkách, ale hráči Veverské Bítýšky se díky rychlé kombinaci a dobrému bruslení fyzickým kontaktům poměrně zdárně vyhýbali. Konečný výsledek odpovídá rozdílu ve výkonnosti obou týmů a ukázal, že domácí míří v této sezóně opět hodně vysoko.