11. kolo KSM, 19. 12. - 21. 12. 2014 - sezóna 2014 / 2015

Zpět

SK Telč - HC Spartak Velká Bíteš B 4:2 (3:1;1:0;0:1)
Branky Koreš, Kret, Sokolík, Novák, asistence Tůma, Jančo, Šebesta - Pohl, Tomáš Rozmahel, asistence Vlček, Zdeněk Rozmahel, Komínek, Pohl, vyloučení 8:7, zásahy brankářů 16:31, rozhodčí Sibera - Karásek, Lupač, 149 diváků, hráno na ZS v Telči.
Telč doma za deštivého počasí přivítala poslední celek tabulky, který letos zatím nezískal ani bod a očekávala se tedy jasná výhra. Zápas velmi ovlivnilo počasí, led připomínal spíše struhadlo, ale tytoe problémy by měly být pro příští sezónu ty tam, protože za rok by se Telč měla přestěhovat do nové haly, která by měla stát v ulici Masarykova a nabídne oproti stávajícímu stadiónu střechu nad ledovou plochou.
Zápas začal tak jak všichni doufali a to brzkým gólem domácích, o který se postaral po vyjetí z rohu a přesnou střelou pod víko Zbyňa Koreš. V sedmé minutě to bylo už 2:0, kdy vyraženou střelu Z. Tůmy doklepává Milan Sokolík. Vedení na 3:0 zařizuje blafákem do forhendu Vojta Kret a zdálo se, že to bude jednoznačný zápas, ale ještě před první sirénou přišlo snížení hostů a to zásluhou Tomáše Rozmahela, který dostal nahrávku před odkrytou branku a nemýlil se. Druhá třetina nabídla pouze jeden gól a to po krásné přesilovkové souhře, kdy křížná nahrávka D. Šebesty našla přesně hokejku Petra Nováka a ten si srovnal puk na hokejce a s přehledem zavěsil. Třetí třetina nabídla také pouze jeden gól a to do sítě domácích, kdy se dorážkou prosazuje Jan Pohl. Zápas nenabídl mnoho pohledných akcí, což bylo z velké části zapříčiněno špatným počasím a tedy i špatným stavem ledové plochy, ale telčští hráči si i přesto dokázali udržet domácí neporazitelnost a osmým vítězstvím v řadě upevnit první místo v tabulce.

HC Lokomotiva Brno - HC Zastávka 9:10 po samostatných nájezdech (6:2;1:4;2:3, 2:3 samostatné nájezdy)
Branky Vítek 3, Mavrojanidis 2, Zubíček, Leopold Kerbler, Martin Kerbler, Vašíček, asistence Mavrojanidis 3, Zubíček 3, Vítek, Kinzel, Grepl, Martin Kerbler, Klimeš, Stloukal - Šedý 3, Knotek, Lesonický, Fišer, Libor Sedláček, Bednář, Stromecký, střelec vítězného nájezdu nehlášen, vyloučení 10:7, navíc Mavrojanidis (Brno) a Bednář (Zastávka) 10 minut OT za nesportovní chování, rozhodčí Bártek - Vašíček, Kříž, 50 diváků, hráno v HHDaM v Brně.
Další podrobnosti o utkání nehlášeny.

HC Veverská Bítýška - TJ Náměšť n. Osl. 4:3 (0:1;4:1;0:1)
Branky Milan Hakl 2, Němec, Jaroš, asistence Píša, Žofka, Skalník, Václav Živný - Krčál, Michal Sázavský, Kejda, asistence Konečný 2, Tóth, Lainka vyloučení 3:4, využití 1:0, rozhodčí Fiksa - Klouda, Lisa. 65 diváků, hráno na ZS ve Velké Bíteši.
Hosté, vědomi si důležitosti zápasu, začali velmi aktivně a vyhráli první třetinu nejtěsnějším rozdílem 0:1.Druhzá třetina pro hosty začala velice nadějně, ve 24. minutě šli dokonce do vedení 0:2, ale domácí jakoby měli v zásobě připraven velký obrat - mezi 25. a 26. minutou otočili na 3:2. Od této doby do konce druhé třetiny byli domácí, povzbuzeni vedením, lepším týmem a dokázali tento stav ještě navýšit na 4:2. Posledních dvacet minut byl tuhý boj o každý kotouč. Ale protože hosté z Náměště dokázali už jenom snížit na 4:3, z vítězství a z postupu mezi excelentní čtveřici se mohli radovat hráči Veverské Bítýšky.

HHK Velké Meziříčí B - volno