6. kolo KSM, 14. 11. - 16. 11. 2014 - sezóna 2014 / 2015

Zpět

HC Zastávka - HHK V. Meziříčí B 3 : 4 po samostatných nájezdech (2:0;0:2;1:1;0:1 samostatné nájezdy)
Branky Šedý, Vopálka, Lesonický, asistence Kubiš, Bednář, Vopálka, Stromecký, Fišer - Křípal, Kudláček, Barák, rozhodující nájezd Válek, asistence Invald, Malec, Hubl, Tůma, Válek, vyloučení 10:8, využití 2:1, v oslabení 0:1, navíc Šedý (Zastávka) a Malec (V. Meziříčí) 20 minut OK, rozhodčí Kříž, Komínek, 45 diváků, hráno na ZSv Rosicích.
Domácí do utkání nastoupili velmi aktivně a díky tomu  vyhráli první třetinu rozdílem dvou branek, které vstřelili Vopálka a Šedý. Ve druhé třetině se hosté zlepšili a díky tomu se jim podařilo vyrovnat a utkání v tu chvíli začínalo zase od začátku. Ve třetí třetině byla hra vyrovnaná a do vedení se poprvé v utkání dostali hosté, když se jim podařilo využít přesilovku 5 na 4. Domácí se nevzdávali a po krásné kombinaci vstřelil Lesonický vyrovnávací branku. Další branka již nepadla a utkání se muselo tedy rozhodnout v samostatných nájezdech. V těch byli šťastnější hosté a odvážejí si dva body, na domácí zůstal bod pouze jeden. 

HC Veverská Bítýška - HC Lokomotiva Brno 2:4 (1:2;0:1;1:1)
Branky Jaroš, Milan Hakl, asistence Píša 2, Žofka - Mavrojanidis 3, Vašíček, asistence Stanček 2, Zubíček, Čaňo, Leopold Kerbler, vyloučení 7:11, využití 1:1, rozhodčí Sibera - Suchý, Ryšavý, 45 diváků, hráno na ZS ve Velké Bíteši.
V současné době první dva celky tabulky předvedly pohledné, rychlé a prakticky vyrovnané střetnutí s jediným zásadním rozdílem, který se jmenuje Mavrojanidis. Ten svým hattrickem rozhodl o vítězství brněnských.

TJ Náměšť n. Osl. - SK Telč 1:6 (0:1;1:4;0:1)
Branky Michal Sázavský bez asistence (z trestného střílení) - Kret 3, Kubát 2, Jiří Havlík, asistence Sokolík 2, Prošek, Kret, Novák, Šalanda, Smejkal, vyloučení 7:7, navíc 10 minut OT pro domácího brankáře a TS proti hostům za podražení, rozhodí Paur - Ryšavý A., Ryšavý V., 110 diváků, hráno na ZS v Náměšti nad Oslavou.
Hosté přijeli s cílem vyhrát a pokračovat tak ve šňůře vítězství z posledních kol soutěže. Domácí se naopak řadu kol trápí a tak chtěli udělat dobrý výsledek, zvrátit nepovedený vstup do soutěže a také konečně získat body. To se jim ale znovu nepodařilo, tentokrát se museli sklonit před opravdu lepším soupeřem. Domácím se nedaří především proměňovat šance, a tak deka, která na nich leží, je těžší, než si vůbec představovali. Momentální výsledky mužstva zatím rozhodně nesplňují předpoklady pro úspěch v závěrečné části soutěže play-off, a tak nezbývá, než doufat v lepší výsledky v nejbližší budoucnosti. V minulé sezóně hrály tyto kluby proti sobě dvakrát, přičemž každý z nich dokázal vyhrát na svém ledě. Hosté z Telče přijeli se snahou pokusit se tento stav změnit a začali aktivněji, kdy už ve 4. minutě byl blízko gólu Zbyňa Koreš, ale trefil pouze horní tyčku brankáře Aleše Sázavského. V 8. minutě měli domácí přesilovku, ale těžili z toho hosté, do rychlého protiútoku se dostal Kubát a střelou nad lapačku domácího brankáře dostal Telč do vedení. Druhá třetina nabídla gól už po 41 vteřinách, kdy se prosadil do protipohybu brankáře Jirka Havlík. O necelou minutu později však domácí dostali po faulu výhodu trestného střílení, které dokázal proměnit Michal Sázavský a snížil tak na 1:2. Krásnou akci prvního útoku Smejkal, Sokolík, Kret zakončuje poslední jmenovaný a dává tak Telči opět dvoubrankový náskok. V 26. minutě doráží vyraženou střelou mimo dosah brankáře opět Vojta Kret. Gólově uzavírá druhou třetinu Zdenda Kubát, který příklepem z metru pod víko vyhání domácího brankáře Sázavského a na jeho místo nastupuje Bednář. Třetí třetina nabídla ještě jeden gól - 15 vteřin před koncem dovršuje hattrick Vojta Kret. Telč se opět mohla opřít o jistotu v bráně, kterou střežil pozorně Adam Havlík.
Na to, že tým Telče nemá zatím kde trénovat, předvádí pěkný, kombinační hokej, který se musel fanouškům, který přišli na Náměšťský stadion, líbit.

HC Spartak Velká Bíteš B - volno