9. kolo KSM, 5. 12. - 7. 12. 2014 - sezóna 2014 / 2015

Zpět

HC Lokomotiva Brno - HHK Velké Meziříčí 10:4 (5:1;1:2;4:1)
Branky Martin Kerbler 2, Vorel 2, Klimeš 2, Vítek 2, Čaňo, Špaček, asistence Vítek 2, Vašíček 2, Vorel 2, Grepl, Zubíček, Špaček, Kinzel, Stanček, Klimeš - Hubl, Malec, Barák Křípal, asistence Hubl, Malec, Chlubna, vyloučení 7:6, navíc 5+20 minut (OK) Klimeš (Brno), Kinzel (Brno) a Invald (V. Meziříčí), všichni za hrubost, využití 1:1, v oslabení 0:0, hráno V HHDaM v Brně.
Další podrobnosti domácí HOK nehlásil.

HC Veverská Bítýška - HC Spartak Velká Bíteš B 4:1 (3:1;0:0;1:0)
Branky Přemysl Živný 3, Jaroš, asistence Václav Živný 2, Hauzner 2 - Oto Budín, asistence Ondřej Urbánek, vyloučení 4:10, navíc Komínek Michal 2 x 10 minut (OK), využití 2:0, v oslabení 0:0, rozhodčí Brabec - Horký, Erat. 25 diváků, hráno na ZS ve Velké Bíteši
Hráči Velké Bíteše vůbec nepůsobili jako tým, který doposud nezískal ani bod. Po celé utkání se hrál velice vyrovnaný hokej a o vítězství favorita rozhodlo využití dvou přesilových her hned v 6. minutě úvodní třetiny. Domácí sice byli o poznání aktivnější ve střelbě, o čemž svědčí poměr střel 42:16, ale v navýšení náskoku do bezpečnějšího brankového rozdílu jim velmi dobrým výkonem až do 54. minuty bránil soupeřův brankář. V tomto čase završil svůj hattrick Přemysl Živný a udělal tak tečku za definitivní podobou skóre.

TJ Náměšť n. Osl. - HC Zastávka 2:3 (1:0;0:2;1:1)
Branky Lainka, Doležal, asistence Kejda - Šedý, Bednář, Lesonický, asistence Šedý 2, vyloučení 5:6, navíc 5+20 minut OK (Náměšť), využití 0:3, rozhodčí Pekárek - Horký, Brabec, 150 diváků, hráno na ZS v Náměšti nad Oslavou.
Utkání začalo svižně, domácí se hned od počátku tlačili před soupeřovu branku a snažili se konečně zlomit nepřízeň štěstěny, která je provází už několik zápasů. Hned ve 4. minutě skórovali a v průběhu první třetiny byli lepším týmem. Bohužel, z několika šancí, které měli, dokázali proměnit právě jen tu jedinou. Ve druhé třetině se hra začala díky častému vylučování kouskovat, což však vyhovovalo soupeři ze Zastávky, který toho využil ke vstřelení dvou branek a otočení stavu utkání. Domácí chtěli v poslední třetině změnit stav, ale naopak ve 49. minutě při vyloučení domácího hráče hosté zvýšili na 1:3. Marná byla snaha domácích o zvrácení vývoje zápasu, nastřelili sice několik tyček, ale nedokázali využít toho, že ze dvou soupeřů na ledě oni byli tím lepším. Všechna snaha končila u brankáře hostů nebo vedle branky. Až v 60. minutě se konečně podařilo dostat puk za záda hostujícího brankáře, tato branka byla však pro diváky i pro domácí hráče jen labutí písní. Největší problém domácích hráčů je nesoustředěnost s neproměňování šancí, které se jim naskytnou.

SK Telč - volno