1. kolo play-off KSM 23. 1. 2015 - 25. 1. 2015 - sezóna 2014 / 2015

Zpět

o 1. - 4. místo

HC Lokomotiva Brno - HC Zastávka 13:2 (2:0;5:1;6:1)
Branky Mavrojanidis 5, Klimeš 2, Čaňo 2, Vorel, Stloukal, Martin Kerbler, asistence Vašíček 3, Klimeš 2, Stanček 2, Vítek 2, Grepl, Vorel, Mavrojanidis, Čaňo, Martin. Kerbler, Kinzel - Stromecký, Vopálka, asistence Vopálka, Mareček, Fišer, vyloučení 11:9, z toho TS proti hostúm - neproměněno, rozhodčí Kolečkář, Mikoviny, Lejsek, 3+ diváků, hráno v HHDaM v Brně.
Utkání začalo na rozdíl od předcházejících dvou vzájemných duelů opatrně z obou stran. Domácí vycházeli především ze zajištěné obrany, což u těchto dvou týmů nebývalo zvykem. Vedoucí branku vstřelili domácí ve 14. minutě po pěkné kombinační akci a v 18. minutě zvýšili svůj náskok o dvě branky, přičemž hosty do vážnějších akcí nepouštěli. Od druhé třetiny brněnský tým začal zvyšovat tempo a výsledkem bylo dalších pět branek v síti hostujícího brankáře. Do třetí třetiny vstoupilo domácí mužstvo stále ve stejném nasazení a skóre zápasu postupně narůstalo až do konečného výsledku. Hosté se tentokrát nezmohli na sebemenší odpor, zaostávali ve všech herních činnostech a z Brna odjeli s velkým debaklem.

SK Telč - HC Veverská Bítýška - neodehráno
Hosté se pro nedostatek hráčů k utkání nedostavili, po oficiálním schválení STK bude kontumováno 5:0 ve prospěch domácího SK Telč.

o 5. - 7. místo

TJ Náměšť n. Osl. - HC Spartak Velká Bíteš B 5:2 (1:1;3:1;1:0)
Branky Fiala 2, Tóth, Pálka, Krčál, asistence Špaček 2, Bauer 2, Němec, Tóth, Michal Sázavský - Burian, Budín, asistence Dočkal, vyloučení 1:3, z toho TS proti hostům - neproměněno, rozhodčí Fiksa - Lisa, Berger, 100 diváků, hráno na ZS v Náměšti n. Oslavou.
Domácí byli v první třetině útočnější, jenže z veškeré své snahy a ze všech brankových příležitostí využili jen jednu. Hosté dokonce 32 vteřin před koncem první třetiny šťastným gólem srovnali stav na 1:1. Druhá třetina už domácím vyšla podstatně lépe. Ve 23. minutě v rozmezí 14 vteřin vstřelili dvě branky, a i když hosté ještě stačili dvě minuty nato snížit na 2:3, bylo to z jejich strany všechno. A tak tedy domácím po zásluze a ke spokojenosti všech přítomných diváků zůstaly všechny tři body na domácím ledě.

HHK Velké Meziříčí B - volno