4. kolo play-off KSM 13. 2. 2015 - 15. 2. 2015 - sezóna 2014 / 2015

Zpět

o 1. - 4. místo

HC Zastávka - HC Lokomotiva Brno 3:12 (2:2;0:3;1:7)
Branky Stromecký, Bednář, Kubiš, asistence Gross, Burian, Bartoněk - Vítek 3, Leopold Kerbler 3, Kinzel 2, Klimeš, Martin Kerbler, Špaček, Stloukal, asistence Vítek 4, Badín 4, Martin Kerbler 3, Klimeš 2, Kinzel, Stanček, Vašíček, Leopold Kerbler, vyloučení 5:4, využití 0:3, v oslabení 0:0, rozhodčí Antonín - Komínek, Kříž, 20 diváků, hráno na ZS v Rosicích.
Utkání bylo v první třetině ještě vyrovnané, čemuž odpovídá i stav 2:2 po jejím ukončení. S přibývajícím časem však začali dominovat hosté a to i díky využívání přesilovek. Ve třetí třetině bylo na hřišti už jenom jedno mužstvo, které nedalo domácím sebemenší šanci. Zcela zaslouženě si hosté odvážejí tři body.

HC Veverská Bítýška - SK Telč 4:3 po samostatných nájezdech (1:1;2:0;0:2;1:0 samostatné nájezdy)
Branky Milan Hakl 2, Němec, rozhodující nájezd Němec, asistence Kadlec, Hrbáček, Jaroš, Hauzner, Milan Hakl - Kret, Prášek, Koreš, asistence Jančo, Prokeš, Koreš, vyloučení 4:4, využití 1:1, v oslabení 0:0, rozhodčí Fiksa - Lisa, Vlček, 30 diváků, hráno na ZS ve Velké Bíteši.
Hosté začali velmi aktivně a v 7. minutě šli i do vedení, když využili chybu v rozehrávce domácích. Odpověď ale přišla hned v následujícím střídání a bylo vyrovnáno 1:1. Do konce první části hry se hostující tým snažil o změnu skóre, ale víc šancí měli hráči Veverské Bítýšky. Ke změně stavu to ale ani v jednom případě nevedlo. Podobný průběh měla i druhá třetina, pouze s tím rozdílem, že domácí dokázali dvě své šance využít a šli do vedení 3:1. Do poslední dvacetiminutovky vlétla Telč s maximální snahou o změnu nepříznivého stavu, ale dlouho se jí to nedařilo. Až ve 49. minutě šťastnou tečí snížila, ale až do poslední minuty domácí poměrně v pohodě kontrolovali své vedení. K remíze po šedesáti minutách hry vedla hrubá chyba domácího obránce, který vyslal telčského Koreše do brejku 20 vteřin před koncem a ten nezaváhal. O vítězi tak rozhodly samostatné nájezdy - v šesté sérii proměnil domácí Němec a zajistil tak svému týmu prémiový bod navíc.

o 5. - 7. místo

HC Spartak Velká Bíteš B - TJ Náměšť n. Osl - neodehráno
Hosté se pro nedostatek hráčů k utkání nedostavili, po oficiálním schválení STK bude kontumováno 5:0 ve prospěch domácího SK Telč.

HHK Velké Meziříčí B. - volno