7. kolo KSM-V, 17.- 19. 11. 2017 - sezóna 2017 / 2018

Zpět

BK Zubři Bystřice nad Pernštejnem - HHK Velké Meziříčí B 4:0 (1:0;1:0;2:0)

Branky: Škorpík, Koželuh, Šimon, Jakeš, asistence Ludvík 2, Jedlička, Bednář, Šimon, Kintr, Zítka, vyloučení 8:7, využití 1:0, rozhodčí Sobotka, Krásný, Kašpar, 140 diváků, hráno na ZS v Bystřici nad Pernštejnem.

Domácí utkání Zubrů se odehrálo tradičně před slušně zaplněným stadionem. Od začátku utkání byli Zubři o něco lépe hrajícím týmem, kdy se jako první prosadil Škorpík a tak byl stav po úvodní třetině 1:0. Ve druhé třetině byli Zubři také lepším týmem, i když hosté měli šance, které ale zlikvidoval dobře chytající brankář Zubrů Beno. Ve druhé třetině se Zubři prosadili v přesilové hře po dělovce Koželuha od modré a stav po druhé třetině byl už 2:0. Ve třetí třetině se hrál podobný hokej jako v té druhé, Zubři měli více ze hry, nejprve se po pěkné souhře prosadil Šimon, poté ještě na konečných 4:0 upravil skóre svojí první brankou za Zubry Ondřej Jakeš. Za pochvalu stojí výkon brankáře Bena, který si do statistik připsal první vychytanou nulu v historii klubu BK Zubři Bystřice!

HC Zastávka - HC Spartak Velká Bíteš B 3:2 po prodloužení (1:0;1:0;0:2;1:0)

Branky: Mikule 2, Jelínek, asistence Vyhnalík, Fiala, Stromecký – Zelinka, Komínek D., asistence Budín 2, vyloučení 6:5, bez využití, rozhodčí Sibera, Marek, Erat, 30 diváků, hráno na ZS v Rosicích.

Domácí se ujali vedení ve druhé minutě. Po zbytek první třetiny pak kralovali brankáři a tak už žádná branka nepadla. Ve druhé třetině domácí navýšili svůj náskok na 2:0. Pak i přes snahu obou týmů se stav do konce třetiny nezměnil. Ve třetí třetině se dlouho nic nedělo a už se zdálo, že domácí si doklopýtají ke třem bodům, ale hosté to nevzdali a v posledních dvou minutách dvakrát skórovali a poslali utkání do prodloužení. O vítězství a bodu navíc rozhodl pro domácí Jelínek.

TJ Náměšť nad Oslavou - volno