3. kolo KSM-V, 19.- 21. 10. 2018 - sezóna 2018 / 2019

Zpět

TJ Náměšť nad Oslavou - HHK Velké Meziříčí B 3:1 (1:1;0:0;2:0)

Branky: Doležal, Kohút, Miroslav Bednář, asistence Sklenář, Tomáš Strnad, Doležal – Kudláček, asistence Střecha, vyloučení 4:7, rozhodčí Sobotka, Sibera, Mezlik, 100 diváků, hráno na ZS v Náměšti nad Oslavou.

Domácí nastoupili do utkání pod dojmem, že to asi půjde samo. Začali hodně vlažně bez důrazu a to se projevilo už ve třetí minutě, kdy hostující Kudláček překonal domácího brankáře Bednáře. Hosté bojovali a snažili se zaměstnávat domácího brankáře, ten však odolával. Postupem hry získávali domácí sice více ze hry, ale nevycházela souhra, založení útoku bylo komplikované, hokej se stával málo zajímavým. V 16. minutě se podařilo domácím srovnat, to ale bylo na dlouhou dobu vše. Obraz hry se nezměnil ani ve druhé třetině, obě mužstva se předháněla v nepřesnostech a tak především diváci nebyli spokojeni s předvedenou hrou. Ve třetí třetině domácí zatlačili soupeře před jejich branku, snažili se rozhodnout, ale brankář hostí dlouho odolával. Až dvěma brankami ve 48. a 52. minutě se podařilo domácím zvrátit do té doby nerozhodný stav a v utkání zvítězit. Musíme však konstatovat, že toto utkání, které obě mužstva předvedla, nebylo dobrým příkladem toho, jak má hra zvaná lední hokej vypadat.

BK Zubři Bystřice n. P. - HC Spartak Velká Bíteš B 4:1 (2:0;1:1;0:0)

Branky: Jedlička, Ludvík, Škorpík, Zítka, asistence Kintr, Musil, Šimon, Tomášek – Zelinka, asistence Škoda, vyloučení 3:2, využití 0:0, v oslabení 0:0, rozhodčí Fiksa, Balcar, Berger, 70 diváků, hráno na ZS v Bystřici nad Pernštejnem.

Domácí nastoupili odhodláni v utkání zvítězit a tak také činili. O úvodní branku  utkání se v 10. minutě postaral po pěkné přihrávce Kintra útočník Jedlička a ve 13. minutě na 2:0 zvyšoval Ludvík. Ve druhé třetině Zubři polevili a hosté byli o něco aktivnější, ale brankář Beno předvedl několik pěkných zákroků a šance pochytal. Hostům se ale přece jen podařilo skórovat a v 28. minutě snížili na 2:1.  Zubři se probudili až v 31. minutě po brance Škorpíka, ale další šance neproměnili, teprve ve třetí třetině vstřelil branku Zubrů Zítka a upravil konečné skóre na 4:1 pro Zubry.

HC Zastávka – volno